De beste stucdiensten in Almelo en omgeving

Mooi stucwerk vraagt om professionals die exact weten wat ze doen. Het is een precisiewerk dat niet onderschat dient te worden. Ons stukadoorsbedrijf Ten Hartog Afbouw CV uit Almelo heeft de mensen, het materiaal en de technieken om u van de beste stucdiensten te voorzien. Bekijk onderstaand wat wij voor u kunnen betekenen.

wit stucwerk

Stucwerk

Stucen bestaat onder meer uit het aanbrengen van pleisterwerk om hier profielen, sierlijsten of rozetten mee aan te brengen. Dit wordt ook wel stuc, stucwerk of sierpleister genoemd. De meest bekende sierpleister is spachtelputz. Andere sierpleisters zijn rustiekputz en granol. Het netjes aanbrengen hiervan kan niet iedereen. Het is gespecialiseerd werk waar een vakbekwame stukadoor voor nodig is. Wilt u professioneel stucwerk voor uw huis of bedrijf? Neemt dan contact op met Ten Hartog Afbouw CV in Almelo.

wit sierpleisterwerk

Sierpleisterwerk

Uw wand of plafond kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Zo bestaan er talloze varianten sierpleisterwerken. Kiest u voor spachtelputz, schorseffect, kwartscoat of boerenpleisterwerk? Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Bij Ten Hartog Afbouw CV zijn de eerdergenoemde typen wandafwerkingen allemaal mogelijk in verscheidene kleuren en uitvoeringen. Neem contact op met onze professionele stukadoors in Almelo voor praktisch alle soorten sierpleisters.

spuitwerk plafond

Spuitwerk

Het spuitwerk door de stukadoor begint met het geheel afplakken van uw woning of kantoorruimte. Vervolgens vlakken we uw muren en plafonds. Eventuele gaatjes en oneffenheden worden zo subtiel weggewerkt. Zo bent u verzekerd van een strakke nette muur. De eerste laag moet een nacht drogen. Hierna gaan we aan de slag met het spuitwerk: de structuurlaag wordt aangebracht.

stukwerk buitenmuren

Neem contact op met Ten Hartog Afbouw voor de beste stucdiensten, van sierpleisterwerk tot spuitwerk! Onze professionele stukadoors staan voor uw klaar in Almelo.